top of page
  • Skribentens bildToni

Gör Julen Glänsande med LDK Clean AB:s Exklusiva Erbjudande!

Hej kära kunder!

Julen närmar sig med stormsteg, och vad vore bättre än att låta LDK Clean AB sprida lite extra glans och glädje till ditt hem? Vi är här för att göra din julstress lite lättare och erbjuda dig vårt fantastiska jul-erbjudande.

Upp till 25 % Rabatt på Alla Våra Städtjänster!

Det är den tidiga julklappen från oss till dig. Vi vet hur hektiskt det kan vara med förberedelser, inköp och allt annat som hör julen till. Därför vill vi göra det enkelt för dig att njuta av en ren och fräsch miljö utan att behöva bekymra dig om städningen.

Varför Välja LDK Clean AB?

Vi på LDK Clean AB är stolta över att erbjuda högkvalitativa städtjänster som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Här är några skäl till varför du bör välja oss för din julstädning:

  1. Erfarenhet och Professionalitet: Med års erfarenhet inom städbranschen kan du lita på att vårt team levererar professionella och pålitliga tjänster.

  2. Anpassade Lösningar: Varje hem är unikt, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål.

  3. Miljövänliga Alternativ: Vi värnar om både ditt hem och miljön. Våra städtjänster omfattar miljövänliga alternativ för att säkerställa hållbarhet och hälsa.

Så här tar du del av erbjudandet:

  1. Besök vår hemsida: www.ldkclean.se

  2. Välj de städtjänster som passar dig bäst.

  3. Få en offert med upp till 25% rabatt i din e-post.

  4. Upplev den rena glädjen med upp till 25 % rabatt på din faktura!

Erbjudandet gäller fram till årsskiftet, så vänta inte för länge med att boka din julstädning och få ditt hem redo för en fridfull och glädjefylld jul.

Tack för att du väljer LDK Clean AB för dina städtjänster. Vi önskar dig och din familj en underbar och städad jul!

Vänliga hälsningar, LDK Clean AB-teamet
30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page