top of page
  • Skribentens bildToni

Dagens tips!

Att rengöra ugnen och spisen kan vara svårt och väldigt jobbigt om man använder fel teknik eller medel... Men det kan vi hjälpa er med! Idag tänkte jag dela med mig om ett tips som gör ugn- eller spisrengöringen lite enklare.Mycket beror på att använda rätt typ av medel när man rengör ugn, och görs detta rätt så slipper du upprepa rengöringen på samma dumma fläckar gång på gång... Det ska vara enkelt att städa !
Mitt tips för att göra det enklare för dig är att använda såpa som är fast. I förhållande till flytande så rinner inte den fasta såpan av ugns väggarna eller från spisen utan den håller sig "på plats". Det förhindrar "fläckar" på ugnsglasen efter man rengjort det och slipper rengöra om och om igen.


Det är även bra att använda svamp istället för trasa - eftersom svampens yta har en tjockare och mer textur på till skillnad från trasan. Se bara till att vara försiktig med att använda slipande skursvampar och stålull då vissa ugnar kan vara känsliga för det, men det funkar däremot i andra sammanhang som t ex fett som hårdnat. Det bästa är att använda en vanlig disksvamp till att börja med.


 Följ oss gärna på våra sociala medier för att ta del av information, nyheter och kampanjer som kan ploppa upp!


47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page