top of page
  • Skribentens bildToni

5 tips för att få till ett rent och snyggt hem!

Nu är vi inne i året 2022 och vad skulle inte passa bättre med att starta året med en ordentlig städning där hemma efter all jul och nyårsfirande!


Ett nytt år har dragit igång och jag tänkte dela med mig av 5 tips som får ert hem skinande rent på nolltid!  1. Ta alltid toaletten eller köket först då de tar längst tid att städa.

  2. Börja alltid med att damma av alla ytor. Starta längst upp och arbeta dig neråt så att all damm ramlar ner. Gå sedan vidare till torkning --> dammsugning --> moppning.

  3. Bra att ha 2 eller 3 olika färger på dina dukar som går till olika rum för att slippa förvirring. (För bäst effekt, använd mikrofiberdukar).

  4. Vik dina dukar 2 gånger, de varar längre!

  5. Är det så att du skulle vilja ha det rent och fint hemma på nolltid hemma men inte har tiden eller helt enkelt inte har den orken att göra det själv? Anlita oss på LDK Clean! Låt våra städare göra det de gör bäst!


Hoppas att dessa 5 tips ger dig det resultat du vill ha!


Hör gärna av dig till oss om du skulle vilja boka in en hemstädning eller någon av våra andra städtjänster. Gå gärna in på våran hemsida, där kan du läsa mer om våra städtjänster och vilka vi är som företag, hur man kan kontakta oss och mycket mer.


99 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page